Главна

Аура център «Самхита»

Духовно, психическо и физическо здраве на човека.

Енергийна и биорезонансна диагностики, терапии, уроци и курсове, астрологичен хороскоп, «Огледалото на Казирев» Йога, мидитации, регрес и др.

Свържете се с нас

Аура център «Самхита»

За нас

(санскр. संहिता saṃhitā, "обединени древни знания").

Основан през 2011г, предлага едно комплексно решение за постигане на вътрешен баланс на психическо, енергийно и физическо здаве. С високотехнологична и сертифицирана апаратура ще може да направите енергийна и здравословна диагностика. Tук ще се докоснете до невидимия свят на енергиите. Ще видите цвета на аурата си, ще разберете как работят вашите чакри и как да ги хармонизирате.

С помощта на диагностика, Йога, енергийна психология, масажи, терапии, медитации и други техники ще възстановите психическото и физическото си здраве.

С нашите курсове и семинари ще се докоснете до нови знания, ще преоткриете себе си и с нов поглед ще видите света.

Себереализация

Нашите Курсове

Йога за балансиране на 7-те чакри

Уникална програма от Asanate, специално разработена за индивидуална и групова работа, с цел поетапно активиране на чакрите. Идеална за хора, които желаят да разширят своите знания за енергийните центрове и как да ги балансират.

Виктория Цуркан

Собственик и управител

Биоенергийна защита

Научете как да въздействате върху своята биоенергетика, чрез разбиране на концепцията за аурата и енергийните тела. Изучавайте техники за разпределение на енергията, изчистване на блокажи и създаване на защита.

Виктория Цуркан

Собственик и управител

Аура и чакри

Курсът за чакри и аурична фотография изследва енергийните центрове на тялото и разкрива техниките за използването на ауричната камера за самооткриване и хармонизиране на енергията.

Виктория Цуркан

Собственик и управител

Вътрешен баланс

Услуги

Индивидуални услуги

Чрез енергийна и здравословна диагностики ще разберем къде е проблема и с индивидуален подход с различни методи, ще въздействаме върху вашата биоенергетика и тялото, оптимизирайки тяхната работата.

Групови услуги

Работа в група помага да се преодолее усещането за самота, да бъдеш уверен в себе си и да намериш място си в обществото. Създава се определена енергетика, която положително влияе на цялостно Ви състояние. Практики ще се провеждат при събрани минимум 3 човека по график или в удобен за Вас ден и час.

Пакет: «Вибрация»

  • Аура диагностика с Аура Камера

  • Масаж с тибетски пеещи купи

01:00 часа
50 лв

Себереализация

Блог

Опознай карти Таро

Методи на работа с карти Таро, които ще ви помогнат да вземете правилното решение и ще определят действията Ви във всяка жизнена ситуация.

Виктория Цуркан

Собственик и управител

Тибетска хормонална гимнастика

Медитация, разкриваща женската страна на душата, за привличане на любовта в живота Ви и засилване на романтична връзка.

Виктория Цуркан

Собственик и управител

Улична самозащита за жени и ученици

Системата е разработена с цел да Ви научи как да оцелявате в агресивната среда и да се справите с всякаква ситуация в живота. Ще усвоите психологически и физически техники за противодействие срещу нападател.

Виктория Цуркан

Собственик и управител